Byxor

Dambyxor från Arrak Outdoor

Friluftsbyxor dam

Friluftsbyxor dam

På denna sida hittar du ett stort utbud av byxor som passar den aktiva kvinnan. Vi har friluftsbyxor och hundförare byxor för dam som är stretchiga och bekväma samtidigt som de är snygga och funktionella. Vi gör det lätt för dig att hitta byxor som känns bra när du rör dig mycket.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 59

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
  Performance Byxa Dam Grå
  499,00 kr Regular Price 749,00 kr
 2. Lägg till i önskelista
  Performance byxa dam oliv
  499,00 kr Regular Price 749,00 kr
 3. Lägg till i önskelista
 4. Lägg till i önskelista
  Specialist Stretch Byxor Dam Khaki
  359,00 kr Regular Price 1195,00 kr
 5. Lägg till i önskelista
  Outback Byxor Anthracite Dam
  Betyg:
  87%
  599,00 kr Regular Price 1199,00 kr
 6. Lägg till i önskelista
  Artic Vinterbyxor Dam
  1799,00 kr
 7. Lägg till i önskelista
  Motion flex byxa dam svart
  Betyg:
  100%
  999,00 kr
 8. Lägg till i önskelista
  Specialist Stretch Byxor Dam Grön
  359,00 kr Regular Price 1195,00 kr
 9. Lägg till i önskelista
  Flexible Zip Off Byxor Dam Anthracite
  649,00 kr Regular Price 1299,00 kr
 10. Lägg till i önskelista
  Regnbyxa dam svart
  999,00 kr
 11. Lägg till i önskelista
 12. Lägg till i önskelista
 13. Lägg till i önskelista
  Collegebyxa svart
  349,00 kr
 14. Lägg till i önskelista
 15. Lägg till i önskelista
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 59

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Till vilka aktiviteter passar våra friluftsbyxor?

Bra byxor kan göra enorm skillnad. Det är betydligt lättare att gå en lång promenad i naturen om du har på dig byxor som både följer dina rörelser på ett bekvämt sätt och som dessutom hjälper dig reglera temperaturen, exempelvis med hjälp av ventilerande dragkedjor. Våra funktionsbyxor för dam kan användas för alla möjliga aktiviteter, exempelvis långa promenader eller hårda träningspass. Om du vill sköta om trädgården eller leka med hunden har vi byxor som klarar av hårt slitage och som även har flera praktiska fickor. Kolla gärna igenom vårt utbud för att hitta ett par byxor som passar för dina planerade aktiviteter.

 

Vad utmärker våra friluftsbyxor för dam?

Vi lägger en hel del resurser på att ta fram väldesignade byxor där fokus ligger på funktion och kvalitet. Detta märker du bland annat genom detaljerna. Många av våra friluftsbyxor för dam är tillverkade av ett stretchigt material. Detta ger byxorna en skönare passform och en ökad rörlighet. Vissa byxmodeller har även förstärkts på strategiska platser, på så sätt kan de användas vid tuffare utmaningar utomhus. I vårt utbud av friluftsbyxor och fritidsbyxor för dam finns även modeller som passar perfekt för olika typer av väder. Vinterbyxorna hjälper dig inte bara behålla värmen, de är även justerbara och har smarta dragkedjor som gör byxorna enklare att sätta på och ta av.

Hitta det du behöver hos oss

Som du förstår har vi försökt ta fram ett sortiment som passar alla möjliga ändamål och behov. Om du behöver snygga och praktiska friluftsbyxor för dam kan du välja mellan flera modeller hos oss. Vill du ha friluftsbyxor som du kan ha på dig när du ska rasta hunden? Vi har flera funktionella modeller med praktiska fickor och bekväm passform. Kolla igenom vårt utbud av friluftsbyxor för kvinnor och hitta det du söker redan idag.


Kombinera friluftsbyxor med andra klädesplagg

Våra friluftsbyxor kan med fördel användas ihop med våra andra friluftskläder, exempelvis våra jackor, västar och underställ. Självklart kan du även hitta mössor och halsdukar hos oss. Allt du behöver för att kunna befinna dig utomhus på ett bekvämt sätt kan du hitta hos oss. Börja med att välja ett par byxor som har det du behöver och kolla sedan om du även hittar andra passande plagg. Behöver du hjälp med att välja bland alla våra produkter kan du alltid kontakta kundtjänst.