Jackor

Jackor Dam | Arrak Outdoor

Hundförare Jackor och Friluftsjackor

Hundförare Jackor och Friluftsjackor

Söker du friluftsjacka för dam som håller hög kvalitet är detta helt rätt sida. Vi på Arrak Outdoor har ett stort utbud av damjackor som passar för utomhusaktiviteter. Oavsett om du söker en värmande friluftsjacka,hundförare jacka för dam eller en ventilerande skaljacka med snygg design kan du hitta det hos oss.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 64

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Dam Burnt Orange
  Betyg:
  100%
  850,00 kr Regular Price 1699,00 kr
 2. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Dam Oliv
  850,00 kr Regular Price 1699,00 kr
 3. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Dam Svart
  Betyg:
  93%
  850,00 kr Regular Price 1699,00 kr
 4. Lägg till i önskelista
 5. Lägg till i önskelista
  Parkas Dam Svart
  Betyg:
  87%
  2499,00 kr
 6. Lägg till i önskelista
 7. Lägg till i önskelista
 8. Lägg till i önskelista
  Arrak Originaljacka Unisex Hig Vis
  Betyg:
  93%
  999,50 kr Regular Price 1999,00 kr
 9. Lägg till i önskelista
  Parkas Dam Oliv
  2499,00 kr
 10. Lägg till i önskelista
 11. Lägg till i önskelista
  Warmy Jacka Dam Svart
  1299,00 kr
 12. Lägg till i önskelista
 13. Lägg till i önskelista
 14. Lägg till i önskelista
  Regnjacka Dam Svart
  1299,00 kr
 15. Lägg till i önskelista
 16. Lägg till i önskelista
  Warmy Jacka Dam Guld
  1299,00 kr
 17. Lägg till i önskelista
  Regnjacka Dam Röd
  1299,00 kr
 18. Lägg till i önskelista
  Trek Anorak Dam Brun
  1499,00 kr Regular Price 2499,00 kr
 19. Lägg till i önskelista
 20. Lägg till i önskelista
 21. Lägg till i önskelista
 22. Lägg till i önskelista
 23. Lägg till i önskelista
  Warmy Jacka Dam Oliv
  1299,00 kr
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 64

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Damjackor och Hundförare jackor för utomhusaktiviteter.

Söker du friluftsjacka för dam som håller hög kvalitet är detta helt rätt sida. Vi på Arrak Outdoor har ett stort utbud av damjackor som passar för utomhusaktiviteter. Oavsett om du söker en värmande friluftsjacka för dam eller en ventilerande skaljacka med snygg design kan du hitta det hos oss.

Vilken friluftsjacka ska jag välja?

Det enklaste svaret på frågan är att det beror på vad du behöver. En softshelljacka passar perfekt för dig som vill ha en jacka som klarar av regn och rusk. Faktum är att våra softshelljackor för kvinnor klarar av de flesta väderutmaningar. Behöver du en friluftsjacka för betydligt kyligare väder? Med hjälp av Arrak Originaljacka kan du utan problem hålla dig torr och bekväm även under den strängaste vintern. Vår friluftsjacka är lättfodrad, vilken gör den användbar året om. Dessutom är den tillverkad med Oxfordnylon, ett tåligt material som lämpar sig väl för hård användning. Utöver våra outdoorjackor och softshelljackor för damer kan du även hitta många andra typer av jackor hos oss, från väldesignade fleecejackor till bekväma och mysiga college hood.

Outdoorjackor för kallt väder

Om du vill kunna befinna dig utomhus även när det är riktigt kallt och blåsigt har vi på Arrak Outdoor flera tips. Att välja rätt outdoorjacka är en utmärkt startpunkt men tänk på att du med fördel kan nyttja lager-på-lager-principen. Utöver en bekväm och varm jacka kommer du även behöva ett underställ och eventuellt ett mellanlager, speciellt om det både är minusgrader och blåsigt ute samtidigt. Förutom prisvärda fritidsjackor för utomhusbruk erbjuder vi även underställ, västar och många andra plagg som du kan använda för att klä dig enligt lagerprincipen. Du kommer snabbt att märka vilken stor skillnad det gör att klä sig med rätt kläder vid dåligt väder.

Snygga fritidsjackor för kvinnor

Våra fritidsjackor för dam är både väldesignade och funktionella. Du kan med fördel använda dig av våra jackor både när du är ute i naturen och när du vill promenera runt kvarteret hemma. Många av jackorna som du hittar hos oss har egenskaper som passar speciellt bra för hundägare, exempelvis en stor ryggficka som rymmer både leksaker, godis och mycket mer. Vi utvecklar hela tiden nya friluftskläder och innovativa lösningar, allt för att våra kunder ska kunna hitta kläder som passar just deras behov.

Fördelar med en friluftsjacka från Arrak Outdoor

Vi är väl medvetna om vad som krävs för att tillverka kläder som håller de höga kraven som våra kunder ställer. När du handlar kläder hos oss kan du alltid räkna med att du får riktigt bra kvalitet, både när det kommer till design och material. Våra friluftsjackor har många intuitiva funktioner som är högt uppskattade, exempelvis ryggfickan, 2-vägsdragkedjor och välplacerade karbinhakar för att nämna några. Vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda friluftskläder och fritidskläder för dam av hög kvalitet och till förmånliga priser. Kolla gärna igenom vårt utbud och hitta något som passar just dina behov. Söker du högkvalitativa kläder och bra priser har du kommit till helt rätt ställe.