Shorts

Jackor Dam | Arrak Outdoor

Friluftshorts för dam

Friluftshorts för dam

När det börjar bli varmare utomhus kan du med fördel börja använda dig av friluftsshorts. Vi har damshorts för utomhusaktiviteter som både är bekväma och funktionella. Perfekt för dig som vill ha ultimat rörlighet och flera stora fickor.

Sätt stigande sortering

11 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt stigande sortering

11 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

Friluftsshorts med stretch ger rörlighet och bekvämlighet

Våra friluftshorts har många bra egenskaper men en av de mest uppskattade är shortsens 4-vägsstretch. Tack vare en kombination av polyester och bomull kan shortsen stretcha sig och på så sätt sitta extra bekvämt. Dessutom ser stretchen till att våra damshorts för friluftsliv kan följa dina rörelser fullt ut. Om du siktar på att spendera mycket tid i naturen under sommaren är dessa shorts ett utmärkt val.


Outdoorshorts med fem fickor

Vi utvecklar hela tiden våra produkter utefter våra kunders behov och önskemål. Det märks bland annat i antalet fickor som vissa av våra outdoorshorts har. Du kan hitta stretchshorts med hela fem fickor, fyra på framsidan och en på baksidan. Två av de främre fickorna samt den bakre fickan har dragkedja, en liten detalj som ser till att allt du förvarar stannar kvar i fickorna även om du rör dig mycket. Fickorna rymmer en hel del, från mobiltelefon och nycklar till allt annat som du kan behöva under dina aktiviteter.

Kombinera våra damshorts med våra andra kläder

Vi har ett stort utbud av damkläder för friluftsliv, från shorts och byxor till härliga tröjor, tjocktröjor, västar och jackor. Kolla igenom vårt utbud och hitta något som du kan använda ihop med våra friluftsshorts. Ett bra förslag är att kombinera våra shorts med en skön tröja. Vill du ha en mer avslappnad stil kan du alltid välja en pikétröja. Titta gärna igenom våra produkter, du kommer säkerligen att hitta fler plagg som du tycker om. Kontakta gärna vår kundtjänst om du skulle ha frågor.