Underkläder

Underställ Dam | Arrak Outdoor

Underställ för dam

Underställ för dam

Köp underställ för dam av hög kvalitet hos oss. Vi på Arrak Outdoor har utvecklat kläder för utomhusbruk under flera år. Vi är väl medvetna om hur viktigt det är med ett underställ som håller måttet. Med hjälp av ett bra underställ kan du ge dig själv ett utmärkt grundskydd mot kyla och vind.

Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
  Action top dam oliv
  Betyg:
  100%
  319,20 kr Regular Price 399,00 kr
 2. Lägg till i önskelista
  Ultra bambuset dam
  499,00 kr
 3. Lägg till i önskelista
  Action top dam svart
  319,20 kr Regular Price 399,00 kr
 4. Lägg till i önskelista
  Action top dam fuchsia
  319,20 kr Regular Price 399,00 kr
 5. Lägg till i önskelista
 6. Lägg till i önskelista
  Underställ Basic
  399,00 kr
Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

Damunderställ som klarar kylan

Ett underställ för kvinnor passar perfekt att använda när kylan är framme. Detta gäller speciellt om du använder dig av lager-på-lager-principen. Understället fungerar som ditt grundlager. Därefter kan du använda en tjocktröja eller väst som ett mellanlager och slutligen en jacka som ytterlager. En av anledningarna till att denna metod fungerar oerhört bra för att hålla dig varm och skön vid även sträng kyla är luften mellan dina olika lager. Ju mer luft mellan lagren, desto lättare blir det att behålla kroppsvärmen.

Våra damunderställ har flera bra egenskaper

Det innersta lagret i lager-principen består vanligtvis av ett underställ. Detta ställer en hel del krav på just dessa kläder. Ett komplett underställ, det vill säga tröja och byxor, behöver ha en god fukttransporterande förmåga. På så sätt kan fukt och svett transporteras bort från din hud. Om fukten får vara kvar på kroppen börjar fukten kyla ned dig. Även kläder tenderar att bli kallare om de blir blöta. Ett bra underställ ser till att fukt snabbt kan tas bort och håller dig varm och torr.

Kombinera våra underställ med andra plagg

Kom ihåg att du behöver flera lager för att kunna nyttja lager-principen fullt ut. Vi har ett stort utbud av friluftskläder som du kan välja mellan och som passar perfekt för kallt väder. Du behöver naturligtvis inte klä dig i full vinteruniform varje gång du ska promenera. Ibland räcker det med ett underställ, ett par bekväma byxor, en tjocktröja och en väst. Blir det lite för varmt kan du alltid ta av dig västen och eventuellt tjocktröjan. Vi har även tröjor som också har bra ventilerande egenskaper. Dessa ser till att du inte blir alltför varm eller svettig, vilket kan vara bra för de som håller på med fysiska aktiviteter utomhus i kylan.

När kan man använda ett damunderställ?

Du kan använda ett att våra damunderställ när du ska åka skidor, ut och vandra, ge dig ut på en fisketur, gå till jobbet eller om du av någon annan anledning kommer att befinna dig utomhus. Ett underställ passar bra för dig som upplever att du ofta fryser eller om du helt enkelt vill ha det varmt och skönt under dina aktiviteter, oavsett hur kallt det är. Köp ett underställ hos oss redan idag. Det är alltid en bra idé att ha mer än ett underställ hemma, på så sätt kan du använda ditt andra par när du tvättar kläder.