Västar

Damvästar från Arrak Outdoor

Funktionella damvästar från Arrak Outdoor

Funktionella damvästar från Arrak Outdoor

Det finns många fördelar med en snygg och praktisk damväst från oss. Perfekt när det är soligt men ändå lite kallt. Vi på Arrak Outdoor har flera damvästar och hundförare västar för dig att välja mellan, från mjuka fleecevästar till softshellvästar och även västar som tål lite tuffare tag.

Sätt stigande sortering

25 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
 2. Lägg till i önskelista
 3. Lägg till i önskelista
  Specialist Fleeceväst Dam Anthrachite
  269,00 kr Regular Price 895,00 kr
 4. Lägg till i önskelista
 5. Lägg till i önskelista
 6. Lägg till i önskelista
  Specialist Fleeceväst Dam Grön
  269,00 kr Regular Price 895,00 kr
 7. Lägg till i önskelista
  Specialist Fleeceväst Dam Orange
  269,00 kr Regular Price 895,00 kr
 8. Lägg till i önskelista
 9. Lägg till i önskelista
 10. Lägg till i önskelista
 11. Lägg till i önskelista
 12. Lägg till i önskelista
 13. Lägg till i önskelista
 14. Lägg till i önskelista
 15. Lägg till i önskelista
 16. Lägg till i önskelista
  Warmy Väst Dam Guld
  749,00 kr Regular Price 999,00 kr
 17. NYHET
  Lägg till i önskelista
 18. Lägg till i önskelista
  Reflexväst Dam
  899,00 kr
Sätt stigande sortering

25 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

Friluftsvästar och Hundförarvästar av hög kvalitet

Vårt utbud av hundförarvästar och friluftsvästar passar utmärkt för alla möjliga aktiviteter. Det finns flera modeller att välja mellan, på så sätt kan du hitta en väst som har det du behöver. För vissa av våra västar har vi lagt mer fokus på funktion och slitstyrka. Samtliga västar har genomtänkta fickor såsom ryggfickan. Vi har ett stort utbud av västar i olika material och egenskaper. Kolla igenom vårt utbud av funktionella västar för kvinnor och hitta det du söker redan idag.


När passar det att använda era damvästar?

Ibland passar det helt enkelt inte att använda en jacka. Då är västen ett utmärkt alternativ. Du kan med fördel använda en väst när du behöver ett lite lättare plagg, eller när du behöver extra fickor att placera dina saker i. Ska du rasta hunden under sommaren? Samla allt du behöver i din väst så är den redo att användas direkt. Våra funktionsvästar är inte bara populära hos hundägare, de passar alla som behöver lite extra förvaringsutrymme vid olika aktiveter. Håller du till exempel på med fiske kan du säkerligen komma på flera bra sätt att använda fickorna. Vissa västar har inte bara en stor ryggficka som du kan använda dig av, de kommer även utrustade med karbinhake. Oavsett om du behöver en praktisk friluftsväst eller om du vill ha en praktisk väst för fritidssysslor kan du hitta det här hos oss.

Kombinera en damväst med andra kläder

Med en damväst från oss kan du enkelt klä dig varmt utan att det blir för varmt. Vi på Arrak Outdoor har även många andra kläder som du med fördel kan använda ihop med västen. Du har bland annat flera tröjor och byxor att välja mellan, alla med samma höga fokus på kvalitet och funktion. Kom ihåg att vi även har ett flertal accessoarer för dig att välja mellan, från halsvärmare och mössor till speciella behållare för hundpåsar. Om du behöver hjälp med att hitta kläder som passar för just dina aktiviteter, kontakta vår kundtjänst.