Herr

Hundförare kläder och Friluftskläder Herr

Hundförare kläder och Friluftskläder herr


Om du behöver kvalitativa friluftskläder för herr kan du hitta ett stort utbud hos oss. Vi erbjuder väldesignade jackor, byxor, västar, shorts och mycket mer. Våra friluftskläder och fritidskläder är populära hos bland annat hundförare och personer som gillar ett aktivt utomhusliv.

Hundförare kläder och Friluftskläder Herr


Är du på jakt efter friluftskläder för dam? Vi har ett stort utbud av kläder som passar utmärkt för utomhusbruk. Våra fritidskläder för damer används av hundförare, vid vandringar och för alla möjliga utomhusaktiviteter.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-34 av 245

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Herr Oliv
  850,00 kr Regular Price 1699,00 kr
 2. Lägg till i önskelista
  Crafter Fixar Byxor Herr Brun
  547,00 kr Regular Price 1095,00 kr
 3. Lägg till i önskelista
 4. Lägg till i önskelista
  Hoodtröja Royalblå
  199,00 kr Regular Price 449,00 kr
 5. Lägg till i önskelista
 6. Lägg till i önskelista
  Specialist Stretch Byxor Herr Anthracite
  Betyg:
  87%
  598,00 kr Regular Price 1195,00 kr
 7. Lägg till i önskelista
 8. Lägg till i önskelista
  Specialist Ull Långärmad T-shirt Herr Anthracite
  349,00 kr Regular Price 695,00 kr
 9. Lägg till i önskelista
  Specialist Ull Farfarströja Herr Anthracite
  398,00 kr Regular Price 795,00 kr
 10. Lägg till i önskelista
 11. Lägg till i önskelista
 12. Lägg till i önskelista
  Performance Byxa Herr Svart
  499,00 kr Regular Price 749,00 kr
 13. Lägg till i önskelista
  Flexible Zip Off Byxor Grön Herr
  649,00 kr Regular Price 1299,00 kr
 14. Lägg till i önskelista
 15. Lägg till i önskelista
  Hoodjacka röd
  249,00 kr Regular Price 499,00 kr
 16. Lägg till i önskelista
  Flexible Zip Off Byxor Herr Anthracite
  649,00 kr Regular Price 1299,00 kr
 17. Lägg till i önskelista
  Trek Jacka Brun Herr
  999,00 kr Regular Price 1999,00 kr
 18. Lägg till i önskelista
  Trek Anorak Herr Brun
  1249,00 kr Regular Price 2499,00 kr
 19. Lägg till i önskelista
 20. Lägg till i önskelista
  Outback Byxor Grön Herr
  599,00 kr Regular Price 1199,00 kr
 21. Lägg till i önskelista
 22. Lägg till i önskelista
  Trek Jacka Orange Herr
  999,00 kr Regular Price 1999,00 kr
 23. Lägg till i önskelista
  Hoodjacka Royalblå
  249,00 kr Regular Price 499,00 kr
 24. Lägg till i önskelista
  Specialist Lättviktsjacka Anthrachite Herr
  547,00 kr Regular Price 1095,00 kr
 25. Lägg till i önskelista
  Specialist Ull Långkalsonger Herr Anthracite
  299,00 kr Regular Price 595,00 kr
 26. Lägg till i önskelista
  Outback Byxor Anthracite Herr
  599,00 kr Regular Price 1199,00 kr
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-34 av 245

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Fritidskläder som klarar av tuffa utmaningar

Ska du spendera din tid utomhus behöver du bra kläder. Det gäller speciellt när vädret är förrädiskt. Våra friluftskläder ser till att du håller dig varm och torr eller ventilerad och bekväm beroende på vilka plagg du väljer. Vi har allt som du kan behöva, från topp till tå. Oavsett om du är på jakt efter varma vinterkläder, sköna friluftskläder för blåsiga dagar eller tåliga hundförarkläder med specialdesignade detaljer kan du hitta det hos oss på Arrak Outdoor.

Hur köper jag hundförarkläder och friluftskläder inför vintern?

Att köpa friluftskläder för kallt väder är inte det lättaste. Det finns många faktorer att ha i åtanke när du letar efter bra vinterkläder, vi går igenom några viktiga punkter som du bör tänka på. Först och främst behöver du känna till lagerprincipen. I korthet går principen ut på att du klär dig i flera passande lager, från det inre lagret som ligger närmast kroppen till mellanlagret och slutligen det yttrelagret. Ett bra underställ är ett utmärkt inre lager, understället hjälper kroppen att transportera bort överskottsvärme samt svett och fukt. Mellanlagret, exempelvis en tröja, bör också kunna transportera bort fukt. Samtidigt ska mellanlagret även kunna hjälpa dig behålla en stabil kroppstemperatur. Det yttersta lagret, exempelvis vinterjacka och vinterbyxor, hjälper dig behålla värmen när du står still eller reglera värmen när du rör dig. Mellan varje lager finns det luft som fungerar på ett isolerande sätt.

Välj kläder efter aktivitet

Om du vet att du ska stå still utomhus i kallt väder kommer du att behöva kläder med god isolation. Vi har flera friluftskläder och hundförarkläder för herr som du kan använda för att uppfylla samtliga delar av lagerprincipen. Planerar du att röra dig i kallt väder bör du välja kläder med goda möjligheter att reglera temperaturen. Blir det för varmt kommer du snabbt att bli svettig, vilket leder till att du snabbt blir nedkyld när du står still. Självklart har vi även friluftskläder för herr som passar utmärkt för soliga och varma dagar.

Hur hittar jag hundförkläder och friluftskläder för herr inför sommaren?

Under de soliga, varma och härliga sommardagarna kommer du att behöva kläder som är bekväma, ventilerande och tåliga. Det gäller speciellt om du vill spendera lång tid ute i solen. I vårt utbud av frilufts, fritidskläder och hundförarkläder för herr finns flera plagg som passar utmärkt för detta. Du kan till exempel hitta snygga pikétröjor, perfekta att kombinera med funktionella byxor eller shorts. I vårt utbud finns bland annat byxor och shorts med 4-vägs-stretch, en egenskap som gör plaggen extra följsamma. Vi är väl medvetna om att sommaren och årets andra säsonger kan komma med regn och kallare väder. Vårt sortiment med fritidskläder för herr består inte bara av funktionella klädesplagg, vi har även snygga hoodtröjor, fleecejackor och moderiktiga flanellskjortor.

Vi har bra kläder för hundförare

Naturligtvis kan du även hitta kläder som passar för tuffare utomhusaktiviteter. Vi har vandringskläder som är tåliga och sköna att ha på sig när du befinner dig mitt i naturen. Du hittar även friluftskläder för herr som är anpassade för hundförare. Många av våra jackor och tjocktröjor har till exempel rymliga ryggfickor, en detalj som många hundförare uppskattar. Perfekta att kombinera med bland annat våra stretchbyxor, en typ av byxa som har fem fickor och öppningsbara ventilationsdragkedjor i sidan. Har du frågor kring våra produkter kan du alltid vända dig till vår kundtjänst, vi hjälper dig mer än gärna att göra ett bra val.