Herr

Hundförare kläder och Friluftskläder Herr

Hundförare kläder och Friluftskläder herr


Om du behöver kvalitativa friluftskläder för herr kan du hitta ett stort utbud hos oss. Vi erbjuder väldesignade jackor, byxor, västar, shorts och mycket mer. Våra friluftskläder och fritidskläder är populära hos bland annat hundförare och personer som gillar ett aktivt utomhusliv.

Hundförare kläder och Friluftskläder Herr


Är du på jakt efter friluftskläder för dam? Vi har ett stort utbud av kläder som passar utmärkt för utomhusbruk. Våra fritidskläder för damer används av hundförare, vid vandringar och för alla möjliga utomhusaktiviteter.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 185

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
 2. Lägg till i önskelista
 3. Lägg till i önskelista
 4. Lägg till i önskelista
  Logo t-shirt vit
  99,00 kr
 5. Lägg till i önskelista
 6. Lägg till i önskelista
  Stretch Outdoor Byxor Khaki Herr
  Betyg:
  93%
  599,00 kr Regular Price 1 195,00 kr
 7. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Herr Burnt Orange
  1 299,00 kr Regular Price 1 699,00 kr
 8. Lägg till i önskelista
  Logo t-shirt royalblå
  49,00 kr Regular Price 99,00 kr
 9. Lägg till i önskelista
  Logo t-shirt svart
  99,00 kr
 10. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Herr Svart
  1 299,00 kr Regular Price 1 699,00 kr
 11. Lägg till i önskelista
 12. Lägg till i önskelista
  Arrak Summit Jacka Herr Oliv
  1 299,00 kr Regular Price 1 699,00 kr
 13. Lägg till i önskelista
  Performance Byxa Herr Svart
  599,00 kr Regular Price 749,00 kr
 14. Lägg till i önskelista
  Stretch Outdoor Byxor Antracit Herr
  599,00 kr Regular Price 1 195,00 kr
 15. Lägg till i önskelista
  Stretch Outdoor Byxor Grön Herr
  599,00 kr Regular Price 1 195,00 kr
 16. Lägg till i önskelista
 17. Lägg till i önskelista
 18. Lägg till i önskelista
 19. Lägg till i önskelista
 20. Lägg till i önskelista
  Trek Jacka Brun Herr
  1 199,00 kr Regular Price 1 999,00 kr
 21. Lägg till i önskelista
  Parkas herr Oliv
  Betyg:
  100%
  2 499,00 kr
 22. Lägg till i önskelista
  Logo t-shirt marin
  99,00 kr
 23. Lägg till i önskelista
  Hoodtröja röd
  199,00 kr Regular Price 399,00 kr
 24. Lägg till i önskelista
  Rider Sweatshirtjacka Svart
  199,00 kr Regular Price 349,00 kr
 25. Lägg till i önskelista
  Collegebyxa svart
  349,00 kr
 26. Lägg till i önskelista
  Stormy fleece herr grön
  399,00 kr Regular Price 799,00 kr
 27. Lägg till i önskelista
  Stormy fleece herr mörkgrå
  399,00 kr Regular Price 799,00 kr
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 185

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Fritidskläder som klarar av tuffa utmaningar

Ska du spendera din tid utomhus behöver du bra kläder. Det gäller speciellt när vädret är förrädiskt. Våra friluftskläder ser till att du håller dig varm och torr eller ventilerad och bekväm beroende på vilka plagg du väljer. Vi har allt som du kan behöva, från topp till tå. Oavsett om du är på jakt efter varma vinterkläder, sköna friluftskläder för blåsiga dagar eller tåliga hundförarkläder med specialdesignade detaljer kan du hitta det hos oss på Arrak Outdoor.

Hur köper jag hundförarkläder och friluftskläder inför vintern?

Att köpa friluftskläder för kallt väder är inte det lättaste. Det finns många faktorer att ha i åtanke när du letar efter bra vinterkläder, vi går igenom några viktiga punkter som du bör tänka på. Först och främst behöver du känna till lagerprincipen. I korthet går principen ut på att du klär dig i flera passande lager, från det inre lagret som ligger närmast kroppen till mellanlagret och slutligen det yttrelagret. Ett bra underställ är ett utmärkt inre lager, understället hjälper kroppen att transportera bort överskottsvärme samt svett och fukt. Mellanlagret, exempelvis en tröja, bör också kunna transportera bort fukt. Samtidigt ska mellanlagret även kunna hjälpa dig behålla en stabil kroppstemperatur. Det yttersta lagret, exempelvis vinterjacka och vinterbyxor, hjälper dig behålla värmen när du står still eller reglera värmen när du rör dig. Mellan varje lager finns det luft som fungerar på ett isolerande sätt.

Välj kläder efter aktivitet

Om du vet att du ska stå still utomhus i kallt väder kommer du att behöva kläder med god isolation. Vi har flera friluftskläder och hundförarkläder för herr som du kan använda för att uppfylla samtliga delar av lagerprincipen. Planerar du att röra dig i kallt väder bör du välja kläder med goda möjligheter att reglera temperaturen. Blir det för varmt kommer du snabbt att bli svettig, vilket leder till att du snabbt blir nedkyld när du står still. Självklart har vi även friluftskläder för herr som passar utmärkt för soliga och varma dagar.

Hur hittar jag hundförkläder och friluftskläder för herr inför sommaren?

Under de soliga, varma och härliga sommardagarna kommer du att behöva kläder som är bekväma, ventilerande och tåliga. Det gäller speciellt om du vill spendera lång tid ute i solen. I vårt utbud av frilufts, fritidskläder och hundförarkläder för herr finns flera plagg som passar utmärkt för detta. Du kan till exempel hitta snygga pikétröjor, perfekta att kombinera med funktionella byxor eller shorts. I vårt utbud finns bland annat byxor och shorts med 4-vägs-stretch, en egenskap som gör plaggen extra följsamma. Vi är väl medvetna om att sommaren och årets andra säsonger kan komma med regn och kallare väder. Vårt sortiment med fritidskläder för herr består inte bara av funktionella klädesplagg, vi har även snygga hoodtröjor, fleecejackor och moderiktiga flanellskjortor.

Vi har bra kläder för hundförare

Naturligtvis kan du även hitta kläder som passar för tuffare utomhusaktiviteter. Vi har vandringskläder som är tåliga och sköna att ha på sig när du befinner dig mitt i naturen. Du hittar även friluftskläder för herr som är anpassade för hundförare. Många av våra jackor och tjocktröjor har till exempel rymliga ryggfickor, en detalj som många hundförare uppskattar. Perfekta att kombinera med bland annat våra stretchbyxor, en typ av byxa som har fem fickor och öppningsbara ventilationsdragkedjor i sidan. Har du frågor kring våra produkter kan du alltid vända dig till vår kundtjänst, vi hjälper dig mer än gärna att göra ett bra val.