Motion Flex Byxa

motionflex-dator-banner
motionflex-mobil-banner

Motion Flex Byxan

För den aktiva hundägaren och den passionerade friluftsmänniskan presenterar Arrak Outdoor "Motion Flex Byxan". Denna byxa representerar en perfekt blandning av funktionalitet och stil, särskilt utformad för att möta utmaningarna från skiftande terränger.

Med 4-vägs stretchtyg garanterar Motion Flex Byxan en oslagbar passform som smidigt anpassar sig efter varje rörelse utan begränsning. Och när terrängen överraskar med väta, kan du lita på det vattentäta tyget från knäna och nedåt för att hålla dig torr.

Varje detalj i dessa byxor talar om genomtänkt design. Handfickor med dragkedjor ser till att dina tillhörigheter stannar där de hör hemma. Lårfickorna på sidan av låret ger extra förvaring, med den ena extra skyddad med dragkedja. Och på varmare dagar kommer den smart placerade dragkedjan för ventilering att vara oumbärlig.

Motion Flex Byxor | Arrak Outdoor
Sätt stigande sortering

18 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Lägg till i önskelista
  Motion flex byxa dam svart
  Betyg:
  100%
  999,00 kr
 2. Lägg till i önskelista
 3. Lägg till i önskelista
 4. Lägg till i önskelista
 5. Lägg till i önskelista
 6. Lägg till i önskelista
Sätt stigande sortering

18 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

4-vägs Stretchtyg:

Byxans material ger optimal flexibilitet och rörelsefrihet. Detta innebär att du kan röra dig fritt utan att känna dig begränsad av dina kläder.

Vattentätt Tyg från Knäna och Nedåt:

Denna specifika design skyddar dig från väta när du går genom våt terräng eller lågt liggande vegetation. Det minskar risken för blöta ben vid plötsliga vattenpölar eller våta buskar.

Handfickor med Dragkedjor:

Dessa fickor erbjuder säker förvaring av dina tillhörigheter. Dragkedjan ser till att allt förblir inuti även under aktiva stunder.

Lårfickor med Extra Dragkedjeficka:

Lägg till ännu mer förvaringsutrymme på sidan av låret. Den extra fickan med dragkedja ger ytterligare säkerhet för värdefulla föremål.

Ventilationsdragkedja:

Perfekt för att reglera kroppstemperaturen under varma dagar eller intensiva aktiviteter. Öppna upp för att släppa in frisk luft och svalka ned.

Integrerat Bälte:

Bidrar till en skräddarsydd passform utan behov av att lägga till ett externt bälte. Det ser till att byxan sitter bekvämt oavsett aktivitet.

Justerbara Benslut:

Gör det lätt att sätta på och ta av byxan. Dessutom kan de anpassas efter olika typer av skor eller stövlar.

Lättvikt på 448g i Storlek 50:

Denna låga vikt minskar belastningen på bäraren, vilket gör det bekvämare att ha byxan på under längre perioder.

Med dessa egenskaper blir "Motion Flex Byxan" från Arrak Outdoor det självklara valet för den aktiva friluftsmänniskan.