Savannas Resa | Arrak Outdoor
Savannas Resa | Arrak Outdoor

Savannas Resa

Våra namn är Kim och Linda samt rottweilern Savanna som är mitt i unghundsfasen. I familjen finns även våra två döttrar och vi lever och bor i Uddevalla Bohuslän.

Savanna flyttade till vår familj som valp och livet med brukshund i familjen startade. När barnen var yngre började vårt liv med hund tillsammans med Bambi, en fantastisk fransk bulldog tik. Brukshundar har tidigare funnits i familjen men Savanna är vår egna familjs första.

För oss är respekt och glädje viktigt där både djur och människor ska känna sig trygga och inkluderande. Vi försöker berika Savannas liv med oss genom äventyr i skog, mark, sjö och hav men framförallt i vårt vardagsliv som familj. När Savanna kom till oss växte intresset för att lära mer om hundträning.

Vi började nosa på bruks och lydnad som är tränings och tävlingsgrenar. I dessa grenar finns stor bredd och variation som lägger en fin grund för både vardag, träning och tävling. Att träna och ha kul ihop tror vi bygger en fin grund som är givande för både hund och förare och relationen där emellan.

Tälta med hund

Ett nytt äventyr för Savanna som åkt båt för första gången. Det var en spännande upplevelse och vi känner att hon börjar bli mer och mer bekväm med vatten.

Läs mer här....

Savanna på Ramsvikslandet

Idag har vi varit iväg en tur till en utav våra absoluta favoritplatser nämligen Ramsvikslandet.

Här är det mycket intryck och nya dofter att utforska för Savanna som inte varit här tidigare.

Då hon är ung tar vi det försiktigt när vi är på platser som kräver mycket av hennes kropp.

Eftersom det är så otroligt vackert men också utmanande så passade vi på att ta många korta pausar för att fylla på med mat, vätska och även vila.

Läs mer här....