Sherpa Fleecejacka

1500x600_IMG_9110
700x560_IMG_9110

Sherpa Fleecejacka: Värme, Stil och Äventyr i Ett

Möt Sherpa Fleecejackan – din nya följeslagare genom krispiga morgnar och kyliga kvällar. Designad för äventyrare, drömmare och varje hundägare däremellan, denna jacka kombinerar komfort med funktionalitet på ett sätt som ingen annan kan.

Varje tråd i denna jacka talar om kvalitet. Tillverkad av 100% premium Polyester Pilefleece, den omsluter dig med en värme som påminner om en varm kram, samtidigt som den ger dig den rörelsefrihet du behöver för att utforska världen runt dig.

Men Sherpa Fleecejackan är inte bara om komfort. Med sina strategiskt placerade fickor – inklusive handfickor, en bröstficka och den unika tunnelfickan på ryggen – säkerställer den att allt du behöver finns lätt tillgängligt. Oavsett om det är nycklar, mobiltelefon eller hundgodis, har du allt nära till hands.

Den elastiska avslutningen på ärmsluten och nederkanten garanterar att kylan stannar ute, medan den stiliga 2-vägsdragkedjan inte bara ser bra ut utan också ger dig möjlighet att justera din värme när du rör dig.

Oavsett om du är ute på en tidig morgonpromenad med din hund, utforskar stadslandskapet eller bara njuter av en lugn stund utomhus, är Sherpa Fleecejackan ditt förstahandsval.

Arrak Outdoor är inte bara kläder – det är en livsstil.

Upplev skillnaden. Klä dig i Sherpa Fleece idag.

Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy