banner-dator

TEAM ARRAK SVERIGE

Vi på Arrak Outdoor är stolta och glada över att ni användare gillar och använder våra plagg, i 25 år har vi utvecklat Arrak Outdoor till det vi är idag

Vi är också glada över att vi har Team Arrak, vårt genuina team som hjälper oss med att bolla alla deras olika tester och kompetenser för att vi ska bli bättre och göra bättre produkter för er, Team Arrak en del i produktutvecklingen.

Klara-bild_3

Klara Zimmergren från Göteborg!

En av våra största kvinnliga komiker & skådespelare. Klara belönades med TV-priset Kristallen vid två tillfällen, med humorserien Mia & Klara.

Klara är känd för att ha en unik förmåga att gestalta olika samhällskaraktärer och pratar gärna om hur vardagshumorn och förmågan att skratta kan hjälpa i stunder när det är som svårast att vara människa, det gör hon även som författare.

Många kända programledaruppdrag har det varit genom åren, både i radio och TV. Hon har dessutom ett djupt engagemang för djur, där hon bland annat varit programledare för Djursjukhuset, Bästa vännen och Hundland.  Klara - en vitamininjektion vi alla behöver!

Teamets färgglada bollplank.

“Stojan och jag tillbringar mycket tid i naturen. Arraks kläder är perfekt anpassade för Hund & Outdoor, jag gillar kvaliteten, gillar utbudet på dammodeller, gillar färgkombinationer, gillar allt”

Mvh Klara

 

 

malin-banner-1

Malin Berghagen från Järvsö!

En av Sveriges folkkära skådespelare, programledare, författare och yoga & meditationslärare. Malins rötter och ursprung är ifrån Hälsingland där hon tillbringar sin tid så mycket som möjligt. Malin är känd för att ge uttryck av harmoni, välmående och hållbarhet.  Malin - äkta vara!

Fokus på hållbarheten

”Vandring och vistas i naturen är meditation för själen, synnerhet med Martin och vår hund Nala.  Arraks Outdoors kläder passar in vårt aktiva liv både på gården i Järvsö och i Stockholm!” 

Mvh Malin

Jacob-banner-01

Jacob Blomqvist från Gävle.

Professionell ishockeyspelare med 11 säsonger i Sveriges högsta liga och över 400 matcher i Brynäs IF. Har även representerat Leksand och Timrå.

En stor ledare med mycket energi på planen.  Jacob - en positiv och ödmjuk ledare!

Testpilot på kvalitet och slitstyrka

”Tiden utanför hockeyn så tillbringar jag mycket tid i skog och natur med min familj och våra 2 hundar Lilja (jämthund) och Doris (karelare). Arraks plagg blev direkt en favorit som jag använder dagligen, både i naturen och hemma. Bra Kvalite och väldigt sköna kläder skulle jag beskriva dem som.”

Mvh Jacob

tomas-banner-01

Tomas Johansson från Haparanda!

Världsmästare i brottning, Tomas långa karriär har det blivit mängder med medaljer i VM, EM och OS i tungviktsbrottning, Tomas belönades med Svenska Bragdguldet och blev vinnare av det prestigefyllda Jerring-priset, svenska folkets pris!  Tomas – en trygg norrlänning med ett stort hjärta!

Rätt storlek till alla som vill vara aktiva, Tomas ger oss råd.

”Vandring och skogspromenader så är det alltid Arraks kläder som gäller. Kläderna är grymma som även passar min storlek, det är även min outfit i sommarstuga på Seskarö utanför Haparanda.”

Mvh Tomas

banner-hinken-1

Henrik ”Hinken” Forsberg från Bergeforsen!

Skidåkare & skidskytt, deltog i fyra olympiska spel och åtta världsmästerskap mellan 1988 - 2002, tillhörde världseliten i både skidåkning och senare skidskytte. Det blev många pallplatser och framskjutna placeringar och världscups vinst.
Henrik - En stor idrottsman, med bägge fötterna på jorden.

Vår funktionella kompetens i teamet.

”Jag sätter värde på kläder för rätt ändamål, och med rätt funktioner, Arrak har kläder som passar Outdoor, hund och jakt & fiske, anser jag. Det är kläder som passar mig!  

Mvh Henrik!