Välkommen till Arrak Outdoor

Arrak Outdoor skapades 1999 av Mikael Styrmark i Falkenberg, Sverige. Mikael var en aktiv hundägare och sökte efter praktiska kläder som han kunde använda när han tränade sin hund. Vid denna tid erbjöd inte marknaden denna typ av plagg som tilltalade honom. Som tur var Mikael en kreativ person som aktivt skapade den första produkten för hundägare, Originaljackan.

Mikael satte standarden för hur hundförarekläder skall vara designade över hela världen med sina smarta funktioner och materialval. Idag är Arrak Outdoors sortiment brett för att kunna svara upp mot alla hundägare, inte bara brukshundstränare som det var från början.

Vi som driver Arrak Outdoor idag är aktiva hundägare och som älskar att vara ute i naturen och brinner för att utveckla sortimentet i takt med att behoven förändras och förstärks under tid. Vi sätter stort värde på att ta vara på era önskemål och idéer i vår produktutveckling där även Mikaels arv lever vidare och hans kreativa idéer är en inspiration för oss på Arrak Outdoor.

Erfarenheten under de 30 år som vi varit aktiva med textilproduktion har Arrak med ödmjukhet, enkelhet och kreativitet drivit en hållbar utveckling av hundförarkläder där fokus ständigt ligger på kvalitet och funktioner som skall underlätta för hundägaren.

Nu kanske du som läser detta undrar var namnet Arrak kommer ifrån? Jo även det kommer från grundaren av Arrak då hans älskade hund nämligen hette just Arrak.

 

arrak